fbpx

Corona update

 Collega’s,

 

Om de gezondheid van een ieder te waarborgen is er vandaag besloten de barbecue van 12 september 2020 te annuleren. Heel erg jammer! Maar de corona begint weer langzaam op te spelen op sommige plaatsen en hierdoor vinden wij het niet verstandig/veilig om met zijn allen bij elkaar te komen.

Hopelijk kunnen we op korte termijn weer wat in plannen!

Verder nog een aantal herhalingen betreft Covid19.

 

Wij weten dat vele van jullie op vakantie gaan of zijn. Misschien ook naar steden/landen waar het code oranje is.

Denk hierbij wel aan de richtlijnen vakantie en regels bij terugkeer:

 

Vakantie: Sandee Groen & Habo Allemekinders Groen  gaat voor de vakantie periode en quarantaine regels de RIVM richtlijnen hanteren.

 

Nederlandse overheid werkt met een “stoplicht”-systeem, waarbij aan elke bestemming een kleurcategorie wordt toegekend die overeenkomt met het reisadvies. Landen met een geel label hebben het advies: “reizen naar deze bestemming is mogelijk, let op de risico’s”. Reizen naar landen met een oranje label wordt nog steeds afgeraden en laat misschien geen Nederlandse toeristen het land in of vereist quarantaine.

Voor Sandee en Habo geldt hierin wel dat wanneer je toch besluit af te reizen naar een land met een oranje label de mogelijk negatieve gevolgen van een dergelijke keuze Ben je in een land geweest met een codering rood of oranje dan wordt je verzocht  2 weken thuis in quarantaine te blijven ook al zijn er geen klachten. Je dient vakantiedagen op te nemen voor die quarantaine dagen! Denk hier dan ook goed over na, het kan ook zijn dat er een uitbraak komt terwijl je op vakantie bent. Je wordt niet meer gerepatrieerd door de overheid en zult zelf moeten zien hoe je thuis komt. Maar kan dus ook zijn dat je een tijdje “gevangen” zit in je hotel. Ook dit is voor je eigen rekening en risico. Raadpleeg www.nederlandwereldwijd.nl bij het plannen van jouw persoonlijke reis of vakantie. De regels kunnen van week tot week verschillen, dus kijk regelmatig op deze website als je van plan bent te gaan reizen.

 

Feesten: Ook als je naar feesten gaat doe het a.u.b. alleen als het veilig kan en je later ook de veiligheid van een ander kan waarborgen, houdt ook daar 1,5m afstand. Als je bewust de risico’s op zoekt is dit ook voor eigen rekening en risico.

 

Bezoek op locatie:

Niet noodzakelijk bezoek van vertegenwoordigers en externe partijen zijn niet toegestaan! Indien bezoek toch nodig blijkt, kan dat alleen als er een directe noodzaak is voor onderhoud of realisatie van projecten. Probeer hier dan ook rekening mee te houden.

 

Wij willen de gezondheid van iedereen, onze klanten en onze medewerk(st)ers kunnen waarborgen.

Houdt a.u.b. rekening met elkaar, zorg voor een schone omgeving neem voldoende hygiëne maatregelen (dus was je handen vaak)  en houdt de gewenste afstand van 1.5 meter!