fbpx

Even voorstellen Tim Los

Beste collega’s,

 

Mijn naam is Tim Los en ik ben 36 jaar. Samen met mijn vriendin Marieke en onze twee zoontjes Wout en Jort wonen we in Oude-Tonge.

In mijn vrije tijd doe ik graag mountainbiken en voetbal ik in het 3e elftal van DBGC. Daarnaast vind ik het leuk om te klussen in en om het huis en ga ik graag op stap te gaan met mijn gezin naar het bos of de zee.

 

Per 17-09-2020 ben ik begonnen bij Sandee op de afdeling planning. Hier ga ik samen met Ruud kijken of we de planning de komende tijd naar een nog hoger plan kunnen tillen.

De ervaring die ik door de jaren hiervoor heb opgedaan bij diverse bedrijven wil ik hier graag gaan toepassen. Inhoudelijk op het gebied van groenwerkzaamheden kan ik nog wel het een en ander bijleren maar met de hulp van jullie verwacht ik dit snel op te pakken.

Ik neem het telefoonnummer van Emiel over dus 06-10953928 is het nummer waarop ik te bereiken ben.

 

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop jullie snel een keer te spreken!

 

Groet,

Tim