fbpx

Uitbreiding naar Zeeuws-Vlaanderen

Afgelopen weken hebben we twee bedrijven kunnen overnemen op Zeeuws-Vlaanderen. Al zeer geruime tijd zijn we actief in dit deel van Zeeland, veel met werk op de recreatieparken van Roompot. Onze interesse ging uit naar partners sterk in de markten buiten de recreatie. Met de overnamen van De Hovenierderij uit Waterlandkerkje en Slabbekoorn Hoveniers uit Zaamslag hebben we dit gevonden.

We verwelkomen 4 nieuwe collega’s, en een uitgebreide klantenportefeuille. De klanten zijn veelal particuliere tuinen, bedrijfstuinen maar ook een mooie portefeuille van bejaarden- en verzorgingshuizen en de woningbouwcoöperatie. De bedrijven worden overgenomen door onze nieuwe werkmaatschappij Hovenierderij Sandee BV, en vallen daarmee onder onze paraplu van Sandee Groen. Met de oud ondernemers gaan we een samenwerking aan om het bedrijf grondig over te dragen. De ondernemer John van der Hooft van de Hovenierderij gaat na de overdacht periode voor ons acquisitie verzorgen op en rond Zeeuws-Vlaanderen. Gezien de grote potentie welke in het gebied zit verwachten we hier snel een gerenommeerd aanleg- en onderhoudsbedrijf te kunnen neerzetten.

Momenteel zijn we nog bezig met het zoeken van een vaste bedrijfslocatie voor materieel, opslag en bedrijfsauto’s op Zeeuws-Vlaanderen centraal gelegen in het werkgebied. Daarnaast zijn we bezig het team te organiseren, aangezien er voor meer collega’s werk is aangekocht als dat er collega’s mee komen naar ons bedrijf.

Heb je vragen over deze acquisitie, richt je tot Jan of Taco.