fbpx

Eelco Schrijver

We maken kennis met Eelco Schrijver die van jongs af aan al een passie heeft voor groen. In 2013 is hij begonnen met vakantiewerk bij Sandee groen. In 2015 is hij een jaartje weggeweest om de MBO niveau 3 hoveniersopleiding te volgen. Daarna wilde Eelco doorleren dus heeft hij een MBO niveau 4 opleiding gevolgd. Dit was een BBL opleiding, hij werkte 4 dagen in de week bij Sandee groen en ging 1 dag in de week naar school.

Het eerste jaar van zijn opleiding heeft hij stage gelopen in de aanleg, toen had hij stagebegeleider Patrick. Daarna heeft hij een half jaar op kantoor stagegelopen en was Wynand zijn stagebegeleider. Hij merkt nu nog de voordelen van dat hij zowel buiten als binnen ervaring heeft opgedaan.

De lijnen met collega’s zijn kort wat natuurlijk belangrijk is in zijn functie van assistent voorman. Eelco houdt in de gaten of collega’s hun werk goed kunnen uitvoeren en of ze tegen problemen aanlopen. Eventuele problemen worden op die manier snel opgelost.

Het leukste aan het werk vindt hij het klantcontact, heel soms krijg je klachten en om dan de klacht op te lossen en daardoor een klant tevreden te stellen. Dat is waar je het allemaal voor doet. Het meest uitdagende voor hem is het project op Noordzee Beach Village te Nieuwvliet-bad, daar is Eelco in de eerste fase begonnen met de aanplant. Wanneer Eelco nu over het park loopt en ziet dat we het netjes onderhouden en het er goed uitziet, geeft dat voldoening.

Eelco zegt het volgende over werken bij Sandee groen ‘wanneer je stageloopt bij Sandee, is geen dag hetzelfde. Geef zelf aan waar je interesse ligt en waar je in door wilt groeien. Daar krijg je de ruimte voor bij Sandee. Ga vooral iets doen waar je blij van wordt!’

Wil jij ook werken en leren bij Sandee groen?

Terug naar overzicht medewerkers >>