Leren in de praktijk

Sommige vakken zijn te leuk om te kunnen leren in de schoolbanken. Wij leren jou het hoveniersvak in de praktijk. Je doet in twee jaar enorm veel praktijk ervaring op en haalt ook je diploma. Wil jij binnen twee jaar als vakbekwaam hovenier aan de slag? Sandee groen zorgt ervoor dat je passie krijgt voor het vak en de mogelijkheid krijgt om zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden uit te voeren.

Hoe ziet je loopbaan bij Sandee er uit

Bij Sandee groen staat de klant altijd centraal. We werken samen als team en we zorgen dat we onze opdrachten in één keer goed uitvoeren. Op proactieve wijze voorkomen we problemen en hiermee overtreffen we de verwachtingen van de klant. Open communicatie is erg belangrijk, dit geldt zowel binnen het team als naar de klant. We zorgen ervoor dat we helder en vriendelijk communiceren, respect en begrip tonen, betrouwbaar zijn maar ook de klant vertrouwen. We zijn flexibel en oprecht geïnteresseerd in onze klanten.

Kansen binnen Sandee

Sandee groen biedt een tal van doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingskansen. Wanneer je komt werken als leerling hovenier of groenvoorziener biedt Sandee groen de mogelijkheid om door te groeien tot vakbekwaam hovenier of voorman groenvoorziener inclusief een passende opleiding. Je wordt in je ontwikkeling begeleid in de opleiding en door onze praktijkbegeleiders zodat je enorm veel kennis verzameld.

Wanneer je zoveel ervaring hebt in de praktijk en op zoek bent naar nog meer uitdaging is er een mogelijkheid tot het doorgroeien als calculator of werkvoorbereider. Als calculator of werkvoorbereider ben je in staat om zelfstandig een project uit te rekenen. Je vertaalt de wensen van de klant naar een goed projectdossier, draagt het werk over aan de voormannen buiten en je bewaakt budgetten en het totale proces. Zo ben je volledig verantwoordelijk voor het door jou uitgerekende project.

Opleidingsmogelijkheden:

Medewerker hovenier niveau 2 – BOL + BBL
Medewerker bloem, groen en styling niveau 2 – BOL
Medewerker hovenier niveau 3 – BOL + BBL
Vakbekwaam medewerker bloem, groen en styling niveau 3 – BOL
Uitvoerder/opzichter groene ruimte (hovenier) niveau 4 – BOL
Vak expert bloem, groen en styling – BOL
VHG Avondopleiding Vakbekwaam Hovenier
Veilig werken met de bosmaaier
Veilig werken met de motorkettingzaag
Veilig werken met de heftruck
Gewasbescherming
Flora & Fauna wet natuurbescherming niveau 1 en 2
Her certificering flora & fauna Wet natuurbescherming