fbpx

Jan-pieter Sanderse

Mijn naam is Jan-pieter Sanderse. Ik werk sinds juni 2017 bij Sandee en heb het hier enorm naar mijn zin. Op de lagere school ging ik al vaak met mijn vader mee naar de groentetuin en daaruit is mijn passie ontstaan. Eerst heb ik de lagere en middelbare landbouwschool gedaan en vervolgens nog de vakschool. Vervolgens nog 2 jaar bloemsierkunst, nog een paar ecologiegroen cursussen, een praktijkopleider cursus en groenbeheer. Ik ben vanaf mijn 16e werkzaam in het groen. Ik ben in juni 2017 gestart bij Sandee via een uitzendbureau, sinds maart 2018 heb ik van Sandee een jaarcontract gekregen.

Ik zie mezelf bij Sandee als meewerkend hovenier, met als doel om in de toekomst meer jongeren in dit vak aan te sturen en te begeleiden, daar waar nodig. Ik ben op Landgoed Resort Hommelheide begonnen als een gewoon meewerkend groenman. Omdat ik al bijna 12 jaar op Landgoed Resort Hommelheide werk en 36 jaar in het groen zit, denk ik dat ik andere nog veel kan leren. Ik hoop dat ik nog heel lang op dit park mag werken en in de toekomst steeds meer de kant op kan gaan van aansturen en opleiden van personeel. Ik ben ontzettend trots dat het park er nu eindelijk zo netjes bij ligt. Niet alleen wat betreft het onderhoud, maar ik word ook gelukkig van het feit dat gasten of onze privé klanten tevreden zijn. Als ik weer wat moois heb aangeplant, gemaakt of opgeschoond. Sandee blinkt volgens mij dan ook echt uit in het maken en onderhouden van prachtige parken.

Terug naar overzicht medewerkers >>