fbpx

Leon van der Weele

Maak kennis met Leon van der Weele, hij is in September 2020 al weer vier jaar werkzaam in het groen bij Sandee. Hij is opgegroeid in het groen omdat zijn vader werkzaam is bij Staatsbosbeheer. Zijn middelbare school diploma heeft hij gehaald op het Groen college in Goes. Vervolgens heeft hij een chauffeursopleiding behaald.

Bij Sandee groen is Leon werkzaam als Diverto machinist, trekker chauffeur en vrachtwagenchauffeur en hij ziet zichzelf dit nog heel lang doen. Sandee biedt veel kansen om cursussen en opleidingen te volgen. Dit zorgt ervoor dat hij kan doorgroeien als nog betere machinist.

Leon zegt het volgende over werken bij Sandee: ‘Ik wordt gelukkig van machines, een uitgebreid machinepark en het bedenken van toepassingen en combinaties om zo efficiënt mogelijk te werken. Voor mij blinkt Sandee groen echt uit in het werk binnen halen en te behouden. Het project waar ik echt trots op ben is de Schotsmanweg in Kamperland waar we voor Staatsbosbeheer het landschap hebben veranderd door bomen te rooien.’

Wil jij ook werken en leren bij Sandee groen?

Terug naar overzicht medewerkers >>