fbpx

Wesley van Asch

We maken kennis met Wesley van Asch, hij is nu ongeveer drie jaar werkzaam voor Sandee. Hij heeft zijn hoveniersdiploma niveau een tot en met drie behaald op het Edudelta College in Middelharnis. Wesley loopt al stage in het groen sinds zijn dertiende en buiten werken het feit dat je iets kan opbouwen het leukste aan werken in het groen.

Hij is bij Sandee groen begonnen als hulp bij een project en dit is erg goed bevallen. Nu mag hij steeds meer zelfstandige klussen op zich nemen. Hij omschrijft Sandee groen als een bedrijf wat leeft van vruchtbare grond. Iedereen die zijn wortels goed weet te verankeren kan veel bereiken en zo ziet hij zichzelf ook bij Sandee.

Wesley is klein begonnen maar je kreeg veel ontwikkelingskansen. Op dit moment werkt hij op meerdere locaties en vind het onderhoud het leukste om te doen. Zo zegt hij ‘alle parken hebben hun charmes maar als ik echt moet kiezen dan ben ik het meest trots op Strandpark Duynhille in Ouddorp. Sandee weet altijd te zorgen dat een park of een privé tuin snel, doelmatig en netjes wordt afgeleverd.’

Wil je ook werken en leren bij Sandee groen?

Terug naar overzicht medewerkers >>